Huisje

Het Huisje

De woonkamer

Een ruime woonkamer met een comfortabele lederen bankstel, een kast met boeken, spelletjes en uitgebreide informatie over de Achterhoek. Een grootbeeld televisie (staat nog niet op de foto) met een zeer uitgebreid zenderpakket. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op het terras en de tuin.

De woonkamer

De keuken

Een gezellige eethoek met open keuken, voorzien van alle gemakken zoals afwasmachine, wasmachine, combi magnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap en 4-pits elektrische kookplaat. Voor koffie beschikt u over een zowel een Senseo als een koffiefilter apparaat. Vanuit de keuken is de trap naar boven. Deze trap is vrij steil, houdt hier rekening mee bij het boeken. Overigens is er een opklapbed beneden die u dan kunt gebruiken.

Uitzicht op tuin

Tijdens het koken of het eten heeft u uitzicht op het groen. Voor een etentje buiten kunnen de gerechten door het open raam worden doorgegeven. Wanneer u met meer dan twee personen komt, kan in een handomdraai het opklapbed (twijfelaar) worden neergelaten.

De entree

Een entree waar de jassen opgehangen kunnen worden en plaats is voor schoeisel. Ook is er een kraantje voor het vullen van de drinkbak voor de hond. Voorts een ruim benedentoilet met fonteintje en daarachter de bezemkast met de eigen CV-ketel.

Boven – De slaapkamer

Vanuit de keuken is de trap naar boven.
Deze trap is vrij steil, houdt hier rekening mee bij het boeken.
Overigens is er een opklapbed beneden die u dan kunt gebruiken.
Op de bovenverdieping is een ruime zonnige slaapkamer met dubbel bed voorzien van comfortabele matrassen, hangkast, commode, twee openslaande dakramen met horren en verduistering.
Er is ook een airconditioning voor de warme zomernachten!

De badkamer

Een moderne badkamer met toilet en grote doucheruimte.

Buiten – Het achterterras

Het achterterras heeft een uitzicht op een deel van de kruidentuin, weiland en bos.
Bij zeer warm weer biedt het terras in de middag heerlijke koele schaduw.
Voel je vooral niet beperkt tot het terras want bijna de hele tuin staat ter beschikking.
De luie ligstoelen kunnen overal worden neergezet.
Verderop staat een picknicktafel.

Laat het concert van vogels u betoveren…

Het zijterras

Het zijterras ligt op het zuiden en is beschut.
Bij zonnig weer is het heerlijk toeven; wanneer het te warm wordt kan het zonnescherm worden uitgerold.

Parkeren

Naast het huisje bevindt zich een parkeerplaats waar de auto kan worden geparkeerd. In de nabijgelegen schuur of garage kunnen fietsen gestald en eventueel opgeladen worden.

Reacties zijn gesloten.